Golf-änka

Imorgon bitti åker mannen tillsammans med 18 andra grabbar till Tyskland för att golfa i 3 dagar. Då ska jag passa på att fira Valborg i Lund med bästisen I. Inte så ofta vi har kvalitetstid. Får väl ut och röja på stan och försöka känna sig som en ung student. Men det ska vi nog klara:)


Kvalitetstid med äldsta dottern

Idag blev det en mysig förmiddag med Ida. Frukost på Scandic Star i Lund. Inte ofta man äter hotellfrukost på hemmaplan. Riktigt nice! Därefter blev det lite shopping på stan innan Ida skulle till bibblan och kämpa vidare med sin C-uppsats. Duktiga Ida!


Jag hatar Travellink

Vi har bokat ännu en resa till Kreta i augusti. Denna gång bokade vi via Travellink. Men det ska vi aldrig göra om. Dom har dragit för mycket pengar på vårt konto som dom inte vill åtgärda. Säger att det är vårt eget fel och att vi kanske varit inne och gjort extrabeställningar. Men vi har fått bokningsbekräftelse på rätt belopp. Då säger dom: "Men vi här på kontoret måste också ha lön". Jag går upp i atomer. Nu har vi bett vår bank hjälpa oss. Vi får ta tag i det på allvar efter helgen. Lova mig att ni ALDRIG bokar resa via Travellink!!!! Over and out.


After Work

Igår kväll blev det en traditionell AW hemma hos oss. Denna gång med "Trastarna". Dvs f d grannar från Trastvägen. Roligt att träffas men långt mellan gångerna. Men nu när det blir ljusare, varmare och man känner sig lite piggare så kanske det kan bli lite oftare. Finns hopp om en sommar även i år.


2veckor kvar

Tänk att man kan längta så mycket att lämna Sverige. Det land som jag egentligen älskar mest. Men om 2 veckor är jag på Kreta. Mitt " andra hem". Där jag varit 9 gånger tidigare. Och denna gång blir det alldeles speciellt. Att få möta Moa som reseledare där. Och detta i kombination med tjejcharter-gänget. Same, same but different. Längtar. Och vill stanna tiden när jag väl är där. Lyckligtvis blir det ännu en resa dit i augusti. Och med goa vänner i sällskap. Jag känner mig lyckligt lottad. Och glad att jag har Ida i min närhet här hemma i Sverige som verkligen ger mig energi. Hoppas alla mår lika bra som jag.


3 veckor kvar

Idag är det 3 veckor kvar tills jag åker till Kreta! Längtaaar!!!!! Detta ska jag fira med att gå på VIP-kväll på Flash tillsammans med alla andra 50+-tanter. Hoppas hitta något fint som jag kan packa med mig. Dessutom 20% rabatt på allt i butiken. Samt lite dricka och tilltugg. Tror det blir en bra torsdags-kväll:) /Tina T


Vår utan vårväder

Med tanke på att jag igår plockade den första fästningen på Ebba så borde det ju vara vår. Men vädret säger fortfarande vinter. Tur jag ska åka till Kreta om 3 veckor. /Tina T


En påsk med snö


Då var snart denna påsken slut

Påskafton firades i Småland hos svärmor. Påskdagen var det återigen dags för lite gäster. Tack Stillings o Lundins för en trevlig kväll i ert sällskap. Har under påskhelgen lärt mig spela RUMBLE i min iPhone. Jätteroligt! Ladda gärna ner om ni har en iPhone och låt oss ta en match. Jag heter TinaTo.


Lite bra reselänkar

Dröm er bort eller gör slag i saken och res iväg:

www.dinsemester.se
www.sunhotels.net


Påsken har börjat bra

Blev en skärtorsdag med spontan-AW hemma hos oss. Veckans rester blev till en liten enkel mingel-buffé med hjälp av paj och dryck från gästerna. Helt opretentiöst. Och ibland blir det som bäst. Idag, långfredagen, har vi pysslat om mina gamla föräldrar. God lunch med efterföljande bilutflykt. Blev Brödlabbet i St Råby, gravplatser på Reslövs kyrkogård, Högestorp och Stångby. D v s ett "livs-portpuri". Nu sitter vi avslappnat i vars en soffa och roar oss med Lets Dance. Så härligt med långhelg. Det borde finnas lite fler sådana. Glad Påsk! /Tina

FÖLJ GÄRNA MOAS ÄVENTYR

Hennes blogg heter: mittlivsomreseledare.blogg.se /Tina

MOA ÄR PÅ KRETA

Tänk att Moa blivit stationerad som reseledare på Kreta – mitt favoritställe där jag redan varit 8 gånger. Hade tänkt stå över tjejcharter detta året – men nu måste jag ju bara dit. Hur ska jag kunna vänta till den 12 maj? Och hur ska jag stå ut med denna kylan vi har här hemma. Jag vill ha värme – nu!!! Chattade med Moa igår kväll då hon berättade att hon fått en egen 1-rumslägenhet med uteplats strax utanför Platanias (mot Agia Marina). Fri Wi-Fi och tillgång till bil. Hon kommer att jobba på Fritidsresors service-kontor med bl a telefon, mail och besök samt rycka in vid informations-möten, transfer och dylikt. Låter helt perfekt för henne. Men hon måste lära sig mycket om Kreta. Som hon själv sa: Allt från försäkringar till var närmaste Bankomat finns. Men det fixar hon galant. Är sååå avundsjuk. Varför har jag inte gjort detta? Är det för sent nu? /Tina T

RSS 2.0