2 VECKOR GÅR FORT

För exakt 2 veckor sedan kom Moa hem från Kreta för 2 veckors Sverige-semester. Startade direkt med en överraskingsfest i trädgården och strålande sommarväder. Därefter har hon verkligen utnyttjat tiden väl och träffat NÄSTAN ALLA!!!! Känns så iallafall. Hon har även hunnit med att fylla 22 år med kalas, varit hos farmor i Småland, sett Timbuktu-konsert, shoppat i mängder och partat loss både i Lund, Malmö och Köpenhamn. Idag åker hon tillbaka till Kreta för att fortsätta sitt jobb som reseledare där fram till mitten av oktober. Då förflyttar hon sig till sin vinterdestination som hon valt att förlägga till Sharm El Sheikh i Egypten. Hon väljer position och team före destination. Och detta kommer bli jättebra. Nu blir det ju för vår del en vinter-semester där. Hoppas Ida också vill följa med.
Nu kommer det bli lite tomt hemma igen. Tur vi har Ida kvar som dessutom bor nära oss. Man älskar ju sina barn över allt annat. Men om 1 vecka bär det iväg till Kreta igen och 2 veckors avkoppling. Känns nästan redan som höst här hemma. Men i helgen har meteorologerna lovat hyfsat väder. Hoppas på uteaktiviteter. Börjar med 25-årsfest i S Sandby imorgon kväll och vill gärna planera in en Malmö-tur i helgen. Har inte varit där på hela året. Vill njuta i V Hamnen med fint väder. Men tror att OS-programmet delvis kan sätta käppar i hjulet. Imorgon hoppas jag åtminstone kunna se handboll kl 18 när Sverige möter Ungern i semifinalen. Heja Sverige!
/Tina T

Kommentarer
Postat av: jeannette

Vad härligt att få ha dottern hemma på 2 veckors semester. Och ovan på allt så ska ni snart få åka ner till henne och få njuta av sol och varma vindar. Är allt lite avundsjuk ;) Har 4 dagars ledigt nu sen blir det en lång höst innan man får känna på den riktiga värmen. Kanske blir det en weekend i London i höst. Ha det bäst tills vi hörs och ses. kramar

2012-08-09 @ 21:26:10
URL: http://jeannette.rojnert.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0