DET DÄR MED MINNET

En grupp vänninor i  40 års-åldern diskuterade var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle mötas på restaurang Horiatiko för där hade servitörerna strama byxor och fina rumpor. 

10 år senare, vid 50 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle mötas på restaurang Horiatiko för där var maten god och vinlistan utmärkt. 

10 år senare, vid 60 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle mötas på restaurang Horiatiko för där kunde de äta i lugn och ro och personalen och miljön är trevlig. 

10 år senare, vid 70 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle mötas på restaurang Horiatiko för restaurangen var rullstolsanpassad och det fanns hiss. 

10 år senare, vid 80 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle mötas på restaurang Horiatiko för där hade de aldrig varit förut..


Kommentarer
Postat av: Britney

Verkar helt klart roligast i 40-årsåldern!

2012-07-19 @ 00:09:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0